Contactgegevens

Bedrijf

Ligging en geschiedenis

Onze professionele kwekerij is gelegen in Nederland te Nieuwerkerk a/d IJssel (gemeente Zuidplas). Gestart op deze locatie in 1975, door vader Wout de Ruiter, en is na het veel te vroeg overlijden van Jacco de Ruiter (02-12-2015) nu Wouter de Ruiter eigenaar van deze kwekerij. Na het kweken van groente (sla, tomaten, bloemkool, komkommer), orchideeen (Cymbidium), kamerplanten (Ficus, Spathiphyllum) en Passiflora (hier komt ook de naam Passie Plant vandaan) is nu ons enige product Rhipsalis, maar wel in vele varieteiten, potmaten en kleuren. passieplant-geschiedenis

Grootte van het bedrijf

We zijn begonnen met 12.000 vierkante meter in 1975. In 1985 is het bedrijf uitgebreid naar 16.000 vierkante meter en in het jaar 2005 is het 20.000 vierkante meter geworden.

Doelstelling

Onze doelstelling is om met zo min mogelijk milieu onvriendelijke middelen een betrouwbaar kwaliteitsproduct te leveren.Zodat de groothandel en detaillisten een betrouwbaar en gezond product kan afnemen bij Passie Plant B.V.. Een product waar de consumenten veel plezier aan kunnen beleven en ze verleid worden om vaker een product te kopen van onze kwekerij.

Verkoop

We verkopen niet direct aan particulieren. Al onze producten worden afgezet via veilingen, exporteurs, cash&carry’s, tuincentra en detaillisten (zie pagina Rhipsalis Ideeën). Voor meer informatie, prijslijsten, beschikbaarheid enz. kunt u contact opnemen met Wouter de Ruiter tel.+31(0)180-632163 of verkoop@passieplant.nl

Herkenbaarheid

Onze produkten zijn te herkennen aan het geel groene “Easy Care” collection etiket. Voor de verzorging kunt U een uitleg van de symbolen vinden elders op deze site.

Passie Plant B.V.
Eerste Tochtweg 72
Nieuwerkerk a/d IJssel

T: 0180-632163
F: 0180-632877
E: verkoop@passieplant.nl

Ontwerp & realisatie: Provalue